Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7879
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorยุทธพงษ์ ปัญญาดาen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:19Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:19Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 663.63 ย444ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1412803en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7879-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectน้ำแครอท -- การผลิตen_US
dc.subjectน้ำผลไม้ -- การผลิตen_US
dc.titleผลของกระบวนการใช้ความดันสูงและการใช้ความร้อนต่อความคงตัวของแอลฟา-และเบต้า-แคโรทีนในน้ำแครอท = Effects of high pressure and pasteurization on Alpha-and Beta-carotene stability in carrot juice / ยุทธพงษ์ ปัญญาดาen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0350yp_tpg.pdf181.34 kBAdobe PDFView/Open
food0350yp_abs.pdf184.75 kBAdobe PDFView/Open
food0350yp_con.pdf210.55 kBAdobe PDFView/Open
food0350yp_ch1.pdf200.2 kBAdobe PDFView/Open
food0350yp_ch2.pdf920.96 kBAdobe PDFView/Open
food0350yp_ch3.pdf218.12 kBAdobe PDFView/Open
food0350yp_ch4.pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open
food0350yp_ch5.pdf191.8 kBAdobe PDFView/Open
food0350yp_bib.pdf301.09 kBAdobe PDFView/Open
food0350yp_app.pdf672.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.