Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7879
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ยุทธพงษ์ ปัญญาดา | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:19Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:19Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 663.63 ย444ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1412803 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7879 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | น้ำแครอท -- การผลิต | en_US |
dc.subject | น้ำผลไม้ -- การผลิต | en_US |
dc.title | ผลของกระบวนการใช้ความดันสูงและการใช้ความร้อนต่อความคงตัวของแอลฟา-และเบต้า-แคโรทีนในน้ำแครอท = Effects of high pressure and pasteurization on Alpha-and Beta-carotene stability in carrot juice / ยุทธพงษ์ ปัญญาดา | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0350yp_tpg.pdf | 181.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350yp_abs.pdf | 184.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350yp_con.pdf | 210.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350yp_ch1.pdf | 200.2 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350yp_ch2.pdf | 920.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350yp_ch3.pdf | 218.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350yp_ch4.pdf | 1.34 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350yp_ch5.pdf | 191.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350yp_bib.pdf | 301.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350yp_app.pdf | 672.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.