Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7878
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorณัฐิกา จิตตวิตติen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:18Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:18Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 664.82 ณ113ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1408120en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7878-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectเอ็นไซม์เปอร์ออกซิเดสen_US
dc.subjectโพลีฟีนอลออกซิเดสen_US
dc.titleผลของสารละลายกรดต่อคุณภาพและกิจกรรมของเอนไซม์เปอร์ออกซิเดสและพอลีฟีนอลออกซิเดสของผลลิ้นจี่พันธุ์จักรพรรดิ์ = Effects of acid solutions on quality and activities of peroxidase and polyphenol oxidase of Lychee fruits (Litchi chinensis Sonn. cv Chakkrapat) / ณัฐิกา จิตตวิตติen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1149nc_tpg.pdf184.17 kBAdobe PDFView/Open
food1149nc_abs.pdf188.75 kBAdobe PDFView/Open
food1149nc_con.pdf280.06 kBAdobe PDFView/Open
food1149nc_ch1.pdf194.48 kBAdobe PDFView/Open
food1149nc_ch2.pdf691.21 kBAdobe PDFView/Open
food1149nc_ch3.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open
food1149nc_ch4.pdf2.08 MBAdobe PDFView/Open
food1149nc_ch5.pdf167.29 kBAdobe PDFView/Open
food1149nc_bib.pdf278.93 kBAdobe PDFView/Open
food1149nc_app.pdf148.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.