Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7877
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจิดาภา มะโนใจen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:18Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:18Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 664.07 จ342กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1408118en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7877-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectห้างหุ้นส่วนจำกัดเอี่ยมกสิกิจen_US
dc.subjectการวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤติที่ต้องควบคุมen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหาร -- การควบคุมคุณภาพen_US
dc.subjectพริกป่น -- การผลิตen_US
dc.titleการวิเคราะห์อันตรายและจุดควบคุมวิกฤตในกระบวนการผลิตพริกป่นอบแห้ง : กรณีศึกษา ห้างหุ้นส่วนจำกัดเอี่ยมกสิกิจ = Analysis of hazards and critical control points in procressing of dehydrated chilli powder: a case study of Iemkasikil Ltd., Part. / จิดาภา มะโนใจen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1149jm_tpg.pdf182.96 kBAdobe PDFView/Open
food1149jm_abs.pdf213.01 kBAdobe PDFView/Open
food1149jm_con.pdf193.02 kBAdobe PDFView/Open
food1149jm_ch1.pdf265.86 kBAdobe PDFView/Open
food1149jm_ch2.pdf689.34 kBAdobe PDFView/Open
food1149jm_ch3.pdf219.15 kBAdobe PDFView/Open
food1149jm_ch4.pdf7.16 MBAdobe PDFView/Open
food1149jm_ch5.pdf219.6 kBAdobe PDFView/Open
food1149jm_bib.pdf209.36 kBAdobe PDFView/Open
food1149jm_app.pdf809.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.