Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7876
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจรีย์พร สมพัตร์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:17Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:17Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 664.07 จ173กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1408097en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7876-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุมen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหาร -- การควบคุมการผลิตen_US
dc.subjectน้ำพริกหนุ่ม -- การผลิตen_US
dc.titleการปรับปรุงระบบจีเอ็มพีของผู้ผลิตน้ำพริกหนุ่มรายย่อยในจังหวัดเชียงใหม่ = Improvement of GMP system for small Nam Phrik Noom producers in Chiang Mai Province / จรีย์พร สมพัตร์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.