Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7868
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวัชราภรณ์ เวียงอินทร์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:14Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:14Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 664 ว112กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400485en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7868-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectแยมen_US
dc.subjectฝรั่งen_US
dc.subjectความดันen_US
dc.subjectความร้อนen_US
dc.titleการแปรรูปแยมฝรั่งด้วยเทคนิคความดันสูงและความร้อน = Processing of guava jam using high pressure and thermal techniques / วัชราภรณ์ เวียงอินทร์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0549wv_tpg.pdf308.12 kBAdobe PDFView/Open
food0549wv_abs.pdf244.12 kBAdobe PDFView/Open
food0549wv_con.pdf227.69 kBAdobe PDFView/Open
food0549wv_ch1.pdf146.67 kBAdobe PDFView/Open
food0549wv_ch2.pdf884.05 kBAdobe PDFView/Open
food0549wv_ch3.pdf161.1 kBAdobe PDFView/Open
food0549wv_ch4.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open
food0549wv_ch5.pdf113.64 kBAdobe PDFView/Open
food0549wv_bib.pdf168.9 kBAdobe PDFView/Open
food0549wv_app.pdf727.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.