Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7864
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorทรงกลด ตันทรบันฑิตย์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:12Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:12Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 641.595936 ท172กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386798en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7864-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectน้ำพริกen_US
dc.subjectน้ำพริกหนุ่มen_US
dc.subjectอาหารไทย (ภาคเหนือ)en_US
dc.titleการสำรวจรูปแบบน้ำพริกหนุ่มที่ผู้บริโภคต้องการ = A survey of Nam Prick Noom in the form demanded by consumers / ทรงกลด ตันทรบันฑิตย์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0549st_tpg.pdf207.35 kBAdobe PDFView/Open
food0549st_abs.pdf204.38 kBAdobe PDFView/Open
food0549st_con.pdf195.66 kBAdobe PDFView/Open
food0549st_ch1.pdf133.14 kBAdobe PDFView/Open
food0549st_ch2.pdf374.45 kBAdobe PDFView/Open
food0549st_ch3.pdf151.3 kBAdobe PDFView/Open
food0549st_ch4.pdf244.66 kBAdobe PDFView/Open
food0549st_ch5.pdf170.55 kBAdobe PDFView/Open
food0549st_bib.pdf150.42 kBAdobe PDFView/Open
food0549st_app.pdf243.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.