Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7860
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จารุพรรณ ปัญญาเทพ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:11Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:11Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 664.84 จ274ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373580 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7860 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ลำไย -- เชียงใหม่ | en_US |
dc.subject | ลำไย -- ลำพูน | en_US |
dc.title | การสำรวจการแปรรูปและวิเคราะห์คุณภาพของผลลำไยอบแห้งทั้งเปลือกในจังหวัดเชียงใหม่และลำพูน = Survey of drying processes and quality assessment of dried whole longan fruit in Chiang Mai and Lamphun provinces / จารุพรรณ ปัญญาเทพ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0548jp_tpg.pdf | 206.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548jp_abs.pdf | 216.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548jp_con.pdf | 212.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548jp_ch1.pdf | 134.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548jp_ch2.pdf | 209.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548jp_ch3.pdf | 266.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548jp_ch4.pdf | 1.6 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548jp_ch5.pdf | 108.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548jp_bib.pdf | 133.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548jp_app.pdf | 357.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.