Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7857
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุรินทร์ บุญทรายen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:09Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:09Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 634.38 ส473ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373577en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7857-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectหม่อนen_US
dc.subjectไวน์หม่อนen_US
dc.subjectไวน์ผลไม้en_US
dc.subjectยีสต์en_US
dc.titleผลของสายพันธุ์หม่อน ระยะความสุกและสายพันธุ์ยีสต์ต่อคุณภาพของไวน์หม่อน = Effect of mulberry varieties, ripening stages and yeast varieties on mulberry wine quality / สุรินทร์ บุญทรายen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1148sb_tpg.pdf220.8 kBAdobe PDFView/Open
food1148sb_abs.pdf90.24 kBAdobe PDFView/Open
food1148sb_con.pdf85.77 kBAdobe PDFView/Open
food1148sb_ch1.pdf75.96 kBAdobe PDFView/Open
food1148sb_ch2.pdf282.61 kBAdobe PDFView/Open
food1148sb_ch3.pdf135.43 kBAdobe PDFView/Open
food1148sb_ch4.pdf269.22 kBAdobe PDFView/Open
food1148sb_ch5.pdf69.76 kBAdobe PDFView/Open
food1148sb_bib.pdf163.45 kBAdobe PDFView/Open
food1148sb_app.pdf708.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.