Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7857
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุรินทร์ บุญทราย | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:09Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:09Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.38 ส473ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373577 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7857 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 | en_US |
dc.subject | หม่อน | en_US |
dc.subject | ไวน์หม่อน | en_US |
dc.subject | ไวน์ผลไม้ | en_US |
dc.subject | ยีสต์ | en_US |
dc.title | ผลของสายพันธุ์หม่อน ระยะความสุกและสายพันธุ์ยีสต์ต่อคุณภาพของไวน์หม่อน = Effect of mulberry varieties, ripening stages and yeast varieties on mulberry wine quality / สุรินทร์ บุญทราย | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1148sb_tpg.pdf | 220.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148sb_abs.pdf | 90.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148sb_con.pdf | 85.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148sb_ch1.pdf | 75.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148sb_ch2.pdf | 282.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148sb_ch3.pdf | 135.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148sb_ch4.pdf | 269.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148sb_ch5.pdf | 69.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148sb_bib.pdf | 163.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148sb_app.pdf | 708.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.