Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7848
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรชนิศ ศรีวิชัยen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:06Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:06Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 579.344 ร125ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373565en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7848-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectซาลโมเนลลาen_US
dc.subjectแบคทีเรียen_US
dc.subjectโซเดียมแลกเทตen_US
dc.subjectโซเดียมคลอไรด์en_US
dc.subjectดุลกรด-ด่างen_US
dc.titleผลร่วมกันของโซเดียมแลกเทตโซเดียมคลอไรด์และสภาวะกรด - เบสที่มีต่อการเจริญของ Salmonella spp. ณ อุณหภูมิ 25 องศาเซลเซียส = Combined effects of sodium lactate, sodium chloride and pH on the growth of Salmonella spp. at 25ํc / อรภิยา สาตแฟงen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1148rs_tpg.pdf291.26 kBAdobe PDFView/Open
food1148rs_abs.pdf229.28 kBAdobe PDFView/Open
food1148rs_con.pdf243.69 kBAdobe PDFView/Open
food1148rs_ch1.pdf156.46 kBAdobe PDFView/Open
food1148rs_ch2.pdf378.7 kBAdobe PDFView/Open
food1148rs_ch3.pdf281.36 kBAdobe PDFView/Open
food1148rs_ch4.pdf464.72 kBAdobe PDFView/Open
food1148rs_ch5.pdf152.98 kBAdobe PDFView/Open
food1148rs_bib.pdf171.5 kBAdobe PDFView/Open
food1148rs_app.pdf722.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.