Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7847
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อรภิยา สาตแฟง | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:05Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:05Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 579.344 อ176ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373546 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7847 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 | en_US |
dc.subject | ซาลโมเนลลา | en_US |
dc.subject | แบคทีเรีย | en_US |
dc.subject | โซเดียมแลกเทต | en_US |
dc.title | ผลร่วมกันของโซเดียมแลกเทตโซเดียมคลอไรด์และสภาวะกรด - เบสที่มีต่อการเจริญของ Salmonella spp. ณ อุณหภูมิ 35 องศาเซลเซียส = Combined effects of sodium lactate, sodium chloride and pH on the growth of Salmonella spp. at 35ํc / อรภิยา สาตแฟง | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1148os_tpg.pdf | 329.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148os_abs.pdf | 130.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148os_con.pdf | 185.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148os_ch1.pdf | 132.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148os_ch2.pdf | 376.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148os_ch3.pdf | 290.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148os_ch4.pdf | 579.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148os_ch5.pdf | 125.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148os_bib.pdf | 178.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148os_app.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.