Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7847
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอรภิยา สาตแฟงen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:05Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:05Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 579.344 อ176ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373546en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7847-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectซาลโมเนลลาen_US
dc.subjectแบคทีเรียen_US
dc.subjectโซเดียมแลกเทตen_US
dc.titleผลร่วมกันของโซเดียมแลกเทตโซเดียมคลอไรด์และสภาวะกรด - เบสที่มีต่อการเจริญของ Salmonella spp. ณ อุณหภูมิ 35 องศาเซลเซียส = Combined effects of sodium lactate, sodium chloride and pH on the growth of Salmonella spp. at 35ํc / อรภิยา สาตแฟงen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1148os_tpg.pdf329.4 kBAdobe PDFView/Open
food1148os_abs.pdf130.04 kBAdobe PDFView/Open
food1148os_con.pdf185.14 kBAdobe PDFView/Open
food1148os_ch1.pdf132.16 kBAdobe PDFView/Open
food1148os_ch2.pdf376.88 kBAdobe PDFView/Open
food1148os_ch3.pdf290.09 kBAdobe PDFView/Open
food1148os_ch4.pdf579.57 kBAdobe PDFView/Open
food1148os_ch5.pdf125.17 kBAdobe PDFView/Open
food1148os_bib.pdf178.41 kBAdobe PDFView/Open
food1148os_app.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.