Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7846
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นภกานต์ แดงสุวรรณ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:05Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:05Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.85 น161ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1365718 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7846 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547 | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- การแช่เย็น | en_US |
dc.subject | เอนไซม์เปอร์ออกซิเดส | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- พันธุ์โชคอนันต์ | en_US |
dc.title | กิจกรรมของเอนไซม์เปอร์ออกซิเดสและโพลีฟีนอลออกซิเดสระหว่างการเก็บรักษาเนื้อมะม่วงสุกพันธุ์โชคอนันต์แช่เยือกแข็ง = Peroxidase and Polyphenol Oxidase activites during storage of frozen ripened mango flesh cv. Chok-Anan / นภกานต์ แดงสุวรรณ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1047nd_tpg.pdf | 454.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047nd_abs.pdf | 481.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047nd_con.pdf | 577.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047nd_ch1.pdf | 512.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047nd_ch2.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047nd_ch3.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047nd_ch4.pdf | 1.5 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047nd_ch5.pdf | 459.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047nd_bib.pdf | 623.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047nd_app.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.