Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7846
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนภกานต์ แดงสุวรรณen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:05Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:05Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocว 664.85 น161กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1365718en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7846-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547en_US
dc.subjectมะม่วง -- การแช่เย็นen_US
dc.subjectเอนไซม์เปอร์ออกซิเดสen_US
dc.subjectมะม่วง -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectมะม่วง -- พันธุ์โชคอนันต์en_US
dc.titleกิจกรรมของเอนไซม์เปอร์ออกซิเดสและโพลีฟีนอลออกซิเดสระหว่างการเก็บรักษาเนื้อมะม่วงสุกพันธุ์โชคอนันต์แช่เยือกแข็ง = Peroxidase and Polyphenol Oxidase activites during storage of frozen ripened mango flesh cv. Chok-Anan / นภกานต์ แดงสุวรรณen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1047nd_tpg.pdf454.38 kBAdobe PDFView/Open
food1047nd_abs.pdf481.22 kBAdobe PDFView/Open
food1047nd_con.pdf577.75 kBAdobe PDFView/Open
food1047nd_ch1.pdf512.93 kBAdobe PDFView/Open
food1047nd_ch2.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open
food1047nd_ch3.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open
food1047nd_ch4.pdf1.5 MBAdobe PDFView/Open
food1047nd_ch5.pdf459.7 kBAdobe PDFView/Open
food1047nd_bib.pdf623.05 kBAdobe PDFView/Open
food1047nd_app.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.