Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7843
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อรทัย บุญทะวงศ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:02Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:02Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 641.875 อ174ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1356425 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7843 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547 | en_US |
dc.subject | น้ำมะเกี๋ยง | en_US |
dc.subject | น้ำผลไม้ | en_US |
dc.subject | เครื่องดื่มผง | en_US |
dc.title | กรรมวิธีและลักษณะคุณภาพของผลิตภัณฑ์มะเกี๋ยง (Cleistocalyx nervosum var paniala) ผงชงละลายที่ผลิตโดยวิธีเคลือบผิวน้ำตาล และวิธีอบแห้งแบบโฟม-แมท = Processing and quality characteristics of instant Makiang (Cleistocalyx nervosum var paniala) by coated sugar with Makiang juice and Foam-mat methods / อรทัย บุญทะวงศ์ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0547ob_tpg.pdf | 206.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0547ob_abs.pdf | 241.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0547ob_con.pdf | 210.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0547ob_ch1.pdf | 207.27 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0547ob_ch2.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0547ob_ch3.pdf | 340.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0547ob_ch4.pdf | 1.41 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0547ob_ch5.pdf | 184.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0547ob_bib.pdf | 313.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0547ob_app.pdf | 1.76 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.