Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7843
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอรทัย บุญทะวงศ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:02Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:02Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocว 641.875 อ174กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1356425en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7843-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547en_US
dc.subjectน้ำมะเกี๋ยงen_US
dc.subjectน้ำผลไม้en_US
dc.subjectเครื่องดื่มผงen_US
dc.titleกรรมวิธีและลักษณะคุณภาพของผลิตภัณฑ์มะเกี๋ยง (Cleistocalyx nervosum var paniala) ผงชงละลายที่ผลิตโดยวิธีเคลือบผิวน้ำตาล และวิธีอบแห้งแบบโฟม-แมท = Processing and quality characteristics of instant Makiang (Cleistocalyx nervosum var paniala) by coated sugar with Makiang juice and Foam-mat methods / อรทัย บุญทะวงศ์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0547ob_tpg.pdf206.66 kBAdobe PDFView/Open
food0547ob_abs.pdf241.08 kBAdobe PDFView/Open
food0547ob_con.pdf210.52 kBAdobe PDFView/Open
food0547ob_ch1.pdf207.27 kBAdobe PDFView/Open
food0547ob_ch2.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open
food0547ob_ch3.pdf340.53 kBAdobe PDFView/Open
food0547ob_ch4.pdf1.41 MBAdobe PDFView/Open
food0547ob_ch5.pdf184.99 kBAdobe PDFView/Open
food0547ob_bib.pdf313.91 kBAdobe PDFView/Open
food0547ob_app.pdf1.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.