Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7841
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชุลีพร ศักดิ์สง่าวงษ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:01Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:01Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocว 664.9029 ช473ทen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1343595en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7841-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547en_US
dc.subjectการตรวจเนื้อen_US
dc.subjectเนื้อสัตว์ -- การควบคุมคุณภาพen_US
dc.titleเทคนิค Double Gel Diffusion สำหรับใช้พิสูจน์เนื้อสุกรและเนื้อโคปลอมปน = Double gel diffusion technique for identification of adulterated pork and beef / ชุลีพร ศักดิ์สง่าวงษ์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0547cs_tpg.pdf485.35 kBAdobe PDFView/Open
food0547cs_abs.pdf456.5 kBAdobe PDFView/Open
food0547cs_con.pdf472.87 kBAdobe PDFView/Open
food0547cs_ch1.pdf848.42 kBAdobe PDFView/Open
food0547cs_ch2.pdf881.95 kBAdobe PDFView/Open
food0547cs_ch3.pdf687.61 kBAdobe PDFView/Open
food0547cs_ch4.pdf823.41 kBAdobe PDFView/Open
food0547cs_ch5.pdf484.92 kBAdobe PDFView/Open
food0547cs_app.pdf3.91 MBAdobe PDFView/Open
food0547cs_bib.pdf605.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.