Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7835
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorถนอม ไชยวงค์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:40:57Z-
dc.date.available2014-09-17T07:40:57Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 664.853 ถ159กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1340206en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7835-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectบริษัทเชียงใหม่โฟรเซ่นฟูดส์en_US
dc.subjectอุตสาหกรรมผักแช่แข็งen_US
dc.subjectผักแช่แข็งen_US
dc.subjectเทคโนโลยีสะอาดen_US
dc.subjectถั่วเหลืองen_US
dc.titleการประยุกต์ใช้เทคโนโลยีสะอาดในการผลิตถั่วเหลืองฝักสดแช่เยือกแข็ง = Application of clean technology on production of frozen fresh soybean / ถนอม ไชยวงค์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1146tc_tpg.pdf249.53 kBAdobe PDFView/Open
food1146tc_abs.pdf183.29 kBAdobe PDFView/Open
food1146tc_con.pdf223.85 kBAdobe PDFView/Open
food1146tc_ch1.pdf255.39 kBAdobe PDFView/Open
food1146tc_ch2.pdf656.24 kBAdobe PDFView/Open
food1146tc_ch3.pdf266.54 kBAdobe PDFView/Open
food1146tc_ch4.pdf681.84 kBAdobe PDFView/Open
food1146tc_ch5.pdf200.69 kBAdobe PDFView/Open
food1146tc_bib.pdf200.69 kBAdobe PDFView/Open
food1146tc_app.pdf1.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.