Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 24 (Search time: 0.064 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Physico-chemical properties and cooking quality of freshly harvested paddy cv. Khao Dawk Mali 105 as affected by accelerated aging factors = สมบัติทางเคมีกายภาพและคุณภาพการหุงต้มของข้าวใหม่พันธุ์ขาวดอกมะลิ 105 เมื่อถูกทำให้เก่าด้วยปัจจัยการเร่งอายุ / Kraisri PisithkulKraisri Pisithkul
2006Application of Thermal properties to monitor chilling injury of mango fruit cv. Nam Dok Mai Si Thong = การใช้สมบัติทางความร้อนเฝ้าติดตามอาการสะท้านหนาวของมะม่วงน้ำดอกไม้สีทอง / Rachit SuwapanichRachit Suwapanich
2010Anatomical and biochemical changes in sulphur dioxide treated longan fruit during storage at low temperature = การเปลี่ยนแปลงทางกายวิภาคและชีวเคมีของผลลำไยที่รมด้วยก๊าซซัลเฟอร์ไดออกไซด์ระหว่างเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำ / Wilasinee ChitbanchongWilasinee Chitbanchong
2010Effects of high carbon dioxide pressure treatments on some biochemical and quality changes in longan fruit = ผลของการใช้คาร์บอนไดออกไซด์ความดันสูงต่อการเปลี่ยนแปลงทางชีวเคมีบางประการและคุณภาพของผลลำไย / Kallaya WitheeKallaya Withee
2011Synthesis of tungsten trioxide-doped zinc oxide nanoparticles by Flame spray pyrolysis and their applications = การสังเคราะห์อนุภาคนาโนซิงก์ออกไซด์ที่เจือด้วยทังสเทนไตรออกไซด์ โดยวิธีเฟลมสเปรย์ไพโรลิซิส และการประยุกต์ / Chawarat SiriwongChawarat Siriwong
2007Microscopic anatomy and chemical components of normal and chilling injured longan fruit pericarps = จุลกายวิภาคและองค์ประกอบทางเคมีของเปลือกผลลำไยปกติและที่เกิดอาการสะท้านหนาว / Somkit JaitrongSomkit Jaitrong
2009Effect of heat treatment on anatomical and biochemical changes in tangerine fruit peel during inffction of green mold and chilling injury = ผลของการใช้ความร้อนต่อการเปลี่ยนแปลงทางกายวิภาคและชีวเคมีของเปลือกผลส้มเขียวหวานระหว่างการเข้าทำลายของเชื้อราเขียวและการสะท้านหนาว / Sirisopha InkhaSirisopha Inkha
2011Effects of Sodium Metabisulfite on postharvest quality of Vietnamese longan fruit cv. Long = ผลของโซเดียมเมแทไปซัลไฟต์ต่อคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของผลลำไยเวียดนามพันธุ์หล่อง / Le, Ha HaiLe, Ha Hai
2008Development of Chitosan/Methycellulose film for fresh-cut fruit = การพัฒนาฟิลม์ไคโตซาน/เมทิลเซลลูโลสสำหรับผลไม้สดหั่นชิ้น / Jurmkwan SangsuwanJurmkwan Sangsuwan
2010Development of method for quick measurement of moisture content of dried longan aril using electrical properties = การพัฒนาวิธีการวัดความชื้นเนื้อลำไยอบแห้งอย่างรวดเร็วโดยใช้สมบัติทางไฟฟ้า / Sanong AmaroekSanong Amaroek