Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2553การใช้เทคนิคเนียร์อินฟราเรดสเปกโทรสโกปีตรวจสอบการปนข้าวสารพันธุ์ขาวดอกมะลิ 105 ด้วยข้าวพันธุ์ชัยนาท 1 = Using near infrared spectroscopy to detect the adulterating milled rice cv. Khao Dawk Mali 105 with cv. Chainat 1 / ศศิวิมล มากมูลศศิวิมล มากมูล
2548ผลของอุณหภูมิข้าวกล้องก่อนการสีและระยะเวลาการเก็บรักษาต่อคุณภาพการสีของข้าวพันธุ์ชัยนาท 1 = Effect of brown rice temperature and storage time on milling wuality of rice cv. Chinat l / เนตรวราภรณ์ มัจฉาน้อยเนตรวราภรณ์ มัจฉาน้อย
Dec-2014Production and purification of B-Mannanase from Bacillus subtilis M7Chartchai Khanongnuch; Nuttapong Saetang
Jan-2014Production of chicken feather protein by Keratinase from Bacillus subtilis G8 for corncob silage productionChartchai Khanongnuch; Saowaluck Yammuen-art; Chayatip Suttiniyom
-D-lactic acid production from starch by Lactobacillus plantarum D1X1 and purificationChartchai Khanongnuch; Kamphon Nain
May-2023Anti-cancer activities of chalcone and flavanone derivatives in cancer cell line modelsPadchanee Sangthong; Puttinan Meepowpan; Jiraporn Kantapan; Kraikrit Utama