Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
GRAD-Sciences and Technology: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-9 of 9 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2551
การใช้โอโซนและน้ำอิเล็กโทรไลต์ในการควบคุมเชื้อรา Penicillium digitatum ของส้มพันธุ์สายน้ำผึ้ง = Use of Ozone and Electrolyzed Oxidizing water to control Penicillium digitatum of Tangerine cv. Sai Nam Pung / ชนัญชิดา สิงคมณี
ชนัญชิดา สิงคมณี
2551
ผลของอุณหภูมิต่ำต่อเลนติเซลของผลมะม่วงพันธุ์น้ำดอกไม้ = Effects of low temperatures on lenticel of mango fruit cv. Nam Dok Mai / เสาวนีย์ แก้วพระเวช
เสาวนีย์ แก้วพระเวช
2551
ผลของสารบิวทิเลเตดไฮดรอกซีโทลูอีนและไอของเอทานอลต่อการหืนและคุณสมบัติอื่นของข้าวกล้อง = Effects of butylated hydroxytoluene and ethanol vapors on rancidity and other properties of brown rice / อัญญารัตน์ เอื่อตระกูล
อัญญารัตน์ เอื้อตระกูล
2551
การวิเคราะห์องค์ประกอบทางเคมีของข้าวโดยเนียร์อินฟราเรดรีเฟลกแทนซ์สเปกโทรสโกปี = Determination of rice chemical compositions using near-infrared reflectance spectroscopy / ศิราพร ริพล
ศิราพร ริพล
2551
ผลของไคโตซานต่อการชักนำการสร้างสารต้านเชื้อราในผลมะม่วงพันธุ์โชคอนันต์ = Effect of chitosan an induction of antifungal agents formation in mango fruit cv. Chok Anan / ปัญชลี เขียวขจี;"Effect of chitosan an induction of antifungal agents formation in mango fruit cv. Chok Anan"
ปัญชลี เขียวขจี
2551
การใช้สารไฮโดรเจนเปอร์ออกไซด์และกรดเปอร์ออกซีแอซิติกร่วมกับการเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำในการควบคุมโรคแอนแทรคโนสของมะม่วงพันธุ์น้ำดอกไม้เพื่อการส่งออก = The Application of hydrogen peroxide and peroxyacetic acid with low temperature storage to control anthracnose disease of mango cv. Nam Dok Mai for export / ชานนท์ เพาะเจาะ
ชานนท์ เพาะเจาะ
2551
ผลของความหนาของการพอกเมล็ดต่อคุณภาพเมล็ดพันธุ์ข้าวโพดหวาน = Effect of pelleting thickness on sweet corn seed quality / ศศิธร การะบุญ
ศศิธร การะบุญ
2551
ผลของไคโตซานต่อการยับยั้งการเจริญของเชื้อรา Lasiodiplodia sp. ในลำไยพันธุ์ดอหลังการเก็บเกี่ยว = Effect of chitosan on the growth inhibition of Lasiodiplodia sp. in postharvest longan fruit cv.Daw / ปิยะวรรณ ขวัญมงคล
ปิยะวรรณ ขวัญมงคล
2551
ผลของโอโซนต่อการเก็บรักษาผลลำไยสดพันธุ์ดอ = Effects of Ozone on shelf life of fresh longan fruit cv. Daw / มานพ หาญเทวี
มานพ หาญเทวี
Discover
Author
1
ชนัญชิดา สิงคมณี
1
ชานนท์ เพาะเจาะ
1
ปัญชลี เขียวขจี
1
ปิยะวรรณ ขวัญมงคล
1
มานพ หาญเทวี
1
ศศิธร การะบุญ
1
ศิราพร ริพล
1
อัญญารัตน์ เอื้อตระกูล
1
เสาวนีย์ แก้วพระเวช
Subject
2
ลำไย -- พันธุ์ดอ
2
สารต้านเชื้อรา
2
ไคโตแซน
1
ข้าว -- การวิเคราะห์
1
ข้าว -- การเก็บและรักษา
1
ข้าว -- องค์ประกอบเคมี
1
ข้าว -- แง่โภชนาการ
1
ข้าวกล้อง -- การเก็บและรักษา
1
ข้าวโพด -- เมล็ดพันธุ์
1
ข้าวโพดหวาน -- เมล็ดพันธุ์
.
next >