Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-4 of 4 (Search time: 0.011 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2547การบริโภคอาหารของผู้ป่วยโรคความดันโลหิตสูงที่สามารถควบคุมความดันโลหิตให้อยู่ในระดับปกติ = Food consumption of hypertensive patients able to maintain normotensive blood pressure / อวยพร จินาวงศ์อวยพร จินาวงศ์
2547ภาวะโภชนาการและการบริโภคอาหารของนักเรียนวิทยาลัยอาชีวศึกษาอุตรดิตถ์ = Nutritional status and food consumption of students at Uttaradit Vocational College / ลำดวน พลอยศรีไพรลำดวน พลอยศรีไพร
2547ผลการให้โภชนศึกษาต่อการบริโภคอาหารและการดูแลสุขภาพของผู้ป่วยโรคเบาหวานชนิดไม่พึ่งอินซูลิน โรงพยาบาลแม่อาย จังหวัดเชียงใหม่ = Effect of nutrition education on food consumption and self health care of non-insulin dependent diabetes mellitus patients at Mae Ai Hospital, Chiang Mai Province / รุ่งทิวา มุกดาสนิทรุ่งทิวา มุกดาสนิท
2547การรับรู้ทางโภชนาการและการจัดเตรียมอาหารของผู้ปกครองให้กับเด็กระดับอนุบาล = Parents' nutrition perception and food preparation for Children at Kindergarten Level / วีราภรณ์ พุทธวงศ์วีราภรณ์ พุทธวงศ์