Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 29 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2002Factors influencing 2,3-bisphosphoglycerate level in rat erythrocytes during exercise / Plernpit YasinPlernpit Yasin
2009Antioxidant activities, carotenoid and vitamin E components in bran of some varieties of Thai black rice = ฤทธิ์ต้านออกซิเดซัน องค์ประกอบแคโรทีนอยด์และวิตามินอีในรำของข้าวดำพันธุ์ไทยบางพันธุ์ / Muntana NakornriabMuntana Nakornriab
2003Purification of BE-Globin chain and production of specific monoclonal antibody to BE-Globin chain / Benchawan SopharBenchawan Sophar
2011Effect of Phytochemicals on Human Interleukin-1B, Tumor Necrosis Factor-a and Interleukin-2 Release from Influenza Type A H1H1 Induced Peripheral Blood Mononuclear Cells = ฤทธิ์ของสารพฤกษเคมีต่อการหลั่งของอินเตอร์ลิวคิน-วันบีตา ทูเมอร์เนโครซิสแฟคเตอร์-แอลฟ่า และอินเตอร์ลิวคิน-ทู จากเซลล์เม็ดเลือดขาวชนิดนิวเคลียร์เดียวจากเลือดที่ถูกเหนี่ยวนําด้วยเชื้อไวรัสไข้หวัดใหญ่สายพันธุ์เอชนิดเอชวันเอ็นวัน / Kanda FanhchaksaiKanda Fanhchaksai
1996Development of ELISA method by using monoclonal antibody for aflatoxin B1 determination / Suwiwek LipigorngosonSuwiwek Lipigorngoson
1996Effects of lemon grass extract on Aflatoxin B1 mutagenesis activated by liver microsomal enzymes / Jiraporn SukbunteungJiraporn Sukbunteung
2009Development of a stopped-flow system for vitamin C determination in some fruits = การพัฒนาระบบสตอปโฟลว์สําหรับการหาปริมาณวิตามินซีในผลไม้บางชนิด / Wiyarat KumutanatWiyarat Kumutanat
1993Possible mechanism of inhibition of aflatoxin-B1 mutagenesis by Thai medicinal plant,murdannia loriformis and alpinia galanga = กลไกการยับยั้งการกลายที่เกิดจากอะฟลาทอกซินบีหนึ่งที่อาจเป็นไปได้โดยสมุนไพรไทย : หญ้าปักกิ่งแลพข่า / Tawee rearungchomTawee Rearungchom
2001Method development for determinations of ascorbic acid in vitamin C tablet and acetic acid in vinegar by sequential injection spectrophotometry / Narong LenghorNarong Lenghor
2001Development of flow injection spectrophotometric and voltammetric methods for determination of ascorbic acid in fruit juices / Kieatsuda PoouthreeKieatsuda Poouthree