Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.006 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
Apr-2023การใช้พลาสมาเย็นในการปรับปรุงพื้นผิวฟิล์มบรรจุภัณฑ์ที่มีน้ำมันหอมระเหยจากมะแขว่นเพื่อยืดอายุการเก็บรักษาในผลิตภัณฑ์ไส้กรอกหมูยุทธนา พิมิลศิริผล; สุดารัตน์ นาดอน
Apr-2023Isolation and Identification of Antioxidant Peptide Derived from Cricket (Gryllus bimaculatus) ProteinSuphat Phongthai; Olumide Oluwatoyosi Fashakin
Jun-2023การพัฒนากระบวนการผลิตผลิตภัณฑ์ข้าวหุงสุกเร็ว โดยใช้เทคนิคสนามไฟฟ้าพัลส์สุพัฒน์ พงษ์ไทย; สบัน ทองคง
Jun-2023การผลิตและสมบัติของส่วนผสมเชิงหน้าที่จากโปรตีนไข่น้ำ (Wolffia Globosa) โดยวิธีการดัดแปรด้วยเอนไซม์สุพัฒน์ พงษ์ไทย; วรินทร์ ศิริวัฒน์
Sep-2023เอนแคปซูเลชันของ Bifidobacterium breve เพื่อส่งเสริมการรอดชีวิตของจุลินทรีย์ในโยเกิร์ตถั่วแระญี่ปุ่นจุฬาลักษณ์ เขมาชีวะกุล; กนกอร นาคหลง
16-Jun-2023Technical efficiency evaluation of maize production in Ghana using three-stage data envelopment analysisAnupong Wongchai; Kannika Saeliw; Alorzude, Emmanuel
10-Jul-2023Estimation of Choline intake in Chiang Mai University students and staffSiraphat Taesuwan; Phachara Jindasereekul
Oct-2023Cricket protein-saccharide conjugate as a novel functional ingredient and application in cheeseYuthana Phimolsiripol; Auengploy Chailangka
Aug-2023Screening of bacteriocin producing Bacillus spp. isolated from Miang for application as probiotic in nile tilapia cultureChartchai Khanongnuch; Anyairo, Chioma Stella
Dec-2023การสกัดซาโพนินจากเปลือกไม้สมุนไพรนมนาง (Pouteria cambodiana) และฤทธิ์ในการยับยั้งกิจกรรมของเอนไซม์ไลเปสและกลูโคซิเดสจุฬาลักษณ์ เขมาชีวะกุล; กวิสรา แสนเหนือ