Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 211-220 of 228 (Search time: 0.01 seconds).
previous
1
...
19
20
21
22
23
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Feb-2022
ผลการฝึกกล้ามเนื้อหายใจเข้าที่บ้านต่อสมรรถภาพปอดและการทำงานของกล้ามเนื้อหายใจในเด็กและวัยรุ่นที่มีภาวะหยุดหายใจขณะนอนหลับ เนื่องจากทางเดินหายใจอุดกั้นและอ้วน: รายงานผู้ป่วย
สายนที ปรารถนาผล
;
นันทิการ์ สันสุวรรณ
;
เพียงขวัญ สงวนหมู่
;
สิรามล ศรกล้า
Apr-2023
การใช้พลาสมาเย็นในการปรับปรุงพื้นผิวฟิล์มบรรจุภัณฑ์ที่มีน้ำมันหอมระเหยจากมะแขว่นเพื่อยืดอายุการเก็บรักษาในผลิตภัณฑ์ไส้กรอกหมู
ยุทธนา พิมิลศิริผล
;
สุดารัตน์ นาดอน
May-2022
การพัฒนากระบวนการผลิตผงผลหม่อนที่มีเรสเวอราทรอลสูง
สมชาย จอมดวง
;
ชนิกานต์ ไชยเทพ
Sep-2021
Bioactive compounds via Glycosylation reaction from Longan Pulp (Dimocarpus longan) for functional food ingredients
Pairote Wiriyacharee
;
Thanyaporn Siriwoharn
;
Chalermkwan Somjai
Oct-2022
Production and properties of fractionated products of red palm oil and applications as functional ingredients in pad Thai sauce, chocolate, and Nile tilapia fish (Oreochromis Niloticus) feed
Patcharin Raviyan
;
Jeerapong Rakprasoot
Apr-2023
Isolation and Identification of Antioxidant Peptide Derived from Cricket (Gryllus bimaculatus) Protein
Suphat Phongthai
;
Olumide Oluwatoyosi Fashakin
Jun-2023
การพัฒนากระบวนการผลิตผลิตภัณฑ์ข้าวหุงสุกเร็ว โดยใช้เทคนิคสนามไฟฟ้าพัลส์
สุพัฒน์ พงษ์ไทย
;
สบัน ทองคง
May-2022
การแยกสารออกฤทธิ์ชีวภาพจากของแข็งที่หนอนไหม (Bombyx mori L.) ขับออกสําหรับผลิตเป็นผง
สมชาย จอมดวง
;
ปราชญ์ณิชา สุภานนท์
Jun-2023
การผลิตและสมบัติของส่วนผสมเชิงหน้าที่จากโปรตีนไข่น้ำ (Wolffia Globosa) โดยวิธีการดัดแปรด้วยเอนไซม์
สุพัฒน์ พงษ์ไทย
;
วรินทร์ ศิริวัฒน์
Jun-2566
ผลของการเคลือบกล้วยด้วยไคโตซานผสมวานิลลินและน้ำมันอบเชยต่อการยับยั้งเชื้อ Colletotrichum spp. และ Fusarium spp. และการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของกล้วย
เจิมขวัญ สังข์สุวรรณ
;
นภัสนันท์ ไชยเลิศ
Discover
Author
1
Absorn Wittayapraparat
1
Alorzude, Emmanuel
1
Anong Jainan
1
Anyairo, Chioma Stella
1
Auengploy Chailangka
1
Boondarika Sumana
1
Chalermkwan Somjai
1
Chaveewon Phunchaisri
1
Chiraphorn Sankonkit
1
Chuleeporn Saksangawong
.
next >
Subject
9
น้ำผลไม้
7
เทคโนโลยีการผลิตอาหาร
6
สารสกัดจากพืช
5
ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา
5
ไส้กรอก
4
นมเปรี้ยว
4
น้ำมันปาล์ม
4
ลำไย -- การอบแห้ง
4
เครื่องดื่ม
4
เทคโนโลยีสุญญากาศ
.
next >
Date issued
169
2500 - 2566
58
2004 - 2099