Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 201-210 of 228 (Search time: 0.011 seconds).
previous
1
...
18
19
20
21
22
23
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Jul-2022
Protein extraction from carbohydrate-digested rice and algae and the effects of amino acid mixtures on myotube differentiation
Sukhuntha Osiriphun
;
Thunnop Laokuldilok
;
Suthat Surawang
;
Sukan Braspaiboon
2564
การเปรียบเทียบองค์ประกอบของสารตั้งต้นของสารให้กลิ่นรสของกาแฟพันธุ์อะราบิกาและผลของการคั่วต่อคุณภาพทางเคมีกายภาพ และทางประสาทสัมผัสของกาแฟ
สุจินดา ศรีวัฒนะ
;
โปรดปราน ทาเขียว อันเจลิ
;
นิรมล อุตมอ่าง
;
สุพัตรา แลดี
May-2020
การผลิตเครื่องดื่มชนิดไฮเปอร์โทรนิคจากข้าวและผลต่อปริมาณน้ำตาลและแลคเตทในเลือดของนักกีฬา
สุคันธา โอศิริพันธุ์
;
ธนะพัฒน์ รตะศรีสมบูรณ์
2564
การพัฒนาสารให้สีธรรมชาติจากดอกอัญชันด้วยเทคนิคโคพิกเมนต์เทชัน
สุจินดา ศรีวัฒนะ
;
ปานฤทัย เมฆะ
Sep-2022
การเพิ่มปริมาณสตาร์ชต้านทานการย่อยในแป้งมันเทศสีม่วง
ศรีสุวรรณ นฤนาทวงศ์สกุล
;
ธนณัฏฐ์ เสนาวงค์
Nov-2022
Artificial neural networks application on the prediction of vacuum cooling process in commercial scale and quality of ready-to-eat mixed fresh-cut lettuces
Pichaya Poonlarp
;
Danai Boonyakiat
;
Damorn Bundhurat
;
Warissara Wanakamol
Oct-2022
ผลของวิธีการแช่เยือกแข็ง การเติมไฮโดรคอลลอยด์ และวิธีละลายน้ำแข็งต่อคุณสมบัติทางกายภาพและเคมีของทาโกะยากิ
ธันยพร ศิริโวหาร
;
เกษวดี สุพระมิตร
May-2021
การประยุกต์เทคโนโลยีการลดอุณหภูมิในการผลิตบรอกโคลีเพื่อรักษาคุณภาพตลอดสายโซ่อุปทาน
พิชญา พูลลาภ
;
ดนัย บุณยเกียรติ
;
พิมลพัชร ดิระพันธ์
Aug-2564
การพัฒนาส่วนผสมอาหารจากสารประกอบพันธะเชื่อมเชิงหน้าที่ที่มีฤทธิ์ทางชีวภาพจากถั่วเหลืองและถั่วเหลืองผิวดำ
ไพโรจน์ วิริยจารี
;
กชกร กันทากาศ
Sep-2022
การกักเก็บสารสกัดบีตา-แคโรทีนจากสาหร่ายเกลียวทองเพื่อประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์ธัญพืชอัดแท่ง
สุทัศน์ สุระวัง
;
สุภาวดี พลโยธา
Discover
Author
1
Absorn Wittayapraparat
1
Alorzude, Emmanuel
1
Anong Jainan
1
Anyairo, Chioma Stella
1
Auengploy Chailangka
1
Boondarika Sumana
1
Chalermkwan Somjai
1
Chaveewon Phunchaisri
1
Chiraphorn Sankonkit
1
Chuleeporn Saksangawong
.
next >
Subject
9
น้ำผลไม้
7
เทคโนโลยีการผลิตอาหาร
6
สารสกัดจากพืช
5
ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา
5
ไส้กรอก
4
นมเปรี้ยว
4
น้ำมันปาล์ม
4
ลำไย -- การอบแห้ง
4
เครื่องดื่ม
4
เทคโนโลยีสุญญากาศ
.
next >
Date issued
169
2500 - 2566
58
2004 - 2099