Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 191-200 of 228 (Search time: 0.012 seconds).
previous
1
...
17
18
19
20
21
22
23
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Mar-2020
การพัฒนาไมโครแคปซูลเก็บกักสารให้กลิ่นรสจากใบมะกรูดโดยวิธีโคอะเซอร์เวชันเชิงซ้อน
ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.สุจินดา ศรีวัฒนะ
;
ศรัญญา เรืองสว่าง
May-2020
Preparation and Properties of Carboxymethyl Films from Purple Rice Flour
Asst. Prof. Dr. Suthaphat Kamthai
;
Assoc. Prof. Dr. Patcharin Raviyan
;
Asst. Prof. Dr. Srisuwan Naruenartwongsakul
;
Anong Jainan
Apr-2020
การผลิตโปรตีนไฮโดรไลเซทจากจิ้งหรีดทองแดงลาย (Acheta domestica) สำหรับประยุกต์ในเครื่องดื่มสำเร็จรูปโปรตีนสูง
ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร. สุทัศน์ สุระวัง
;
ธนาวุฒิ จิโน
Dec-2014
Modification of Salt Using Spray Drying and Odor-Induced Saltiness Enhancement
Asst. Prof. Dr. Sujinda Sriwattana
;
Prof. Dr. Witoon Prinyawiwatkul
;
Asst. Prof. Dr. Yuthana Phimolsiripol
;
Dr. Sorada Wanlapa
;
Napapan Chokumnoyporn
Dec-2014
การผลิตต้มส้มไก่ตำรับหลวงพระบางจากเนื้อไก่ประดู่หางดำเชียงใหม่พร้อมบริโภคในบรรจุภัณฑ์อ่อนตัวด้วยกระบวนการทางความร้อน
อภิรักษ์ เพียรมงคล
;
ผไทพิจิตร ดาลาวงศ์
Oct-2020
Effect of Some Herb and Spice Extracts Against Pathogenic Bacteria in Minced Pork Meat
Assoc. Prof. Dr. Tri Indrarini Wirjantoro
;
Assoc. Prof. Dr. Noppol Leksawasdi
;
Somhak Xainhiaxang
Mar-2021
การพัฒนาผลิตภัณฑ์แคบหมูลดไขมันพร้อมรับประทานโดยใช้ไมโครเวฟสุญญากาศ
สุจินดา ศรีวัฒนะ
;
ปาริชาต เคร่งครัด
Nov-2020
การผลิตสารระงับกลิ่นกายจากสารสกัดเปลือกมังคุด และสารคงความชุ่มชื้นจากคาร์บอกซีเมทิลไคโตซาน สำหรับครีมระงับกลิ่นกาย
ยุทธนา พิมลศิริผล
;
นรีกานต์ ไชยวงค์
Jun-2020
Effects of Chlorine Dioxide from Hydrochloric Acid Mixed with Sodium Chlorite and Ozone Prior to Sulfur Dioxide Fumigation on Color of Longan Fruit Pericarp Browning
Thanachai Pankasemsuk
;
Kanda Whangchai
;
Wibul Changrue
;
Suttinee Likhittragulrung
Jan-2021
การพัฒนาสูตรต้นแบบผลิตภัณฑ์เครื่องดื่มเจลให้พลังงานจากข้าวขาวดอกมะลิ 105 สำหรับนักกีฬาที่ออกกำลังกายเป็นเวลานาน
สุคันธา โอศิริพันธุ์
;
ณัฏฐ์ ธารพิเชฐ
Discover
Author
1
Absorn Wittayapraparat
1
Alorzude, Emmanuel
1
Anong Jainan
1
Anyairo, Chioma Stella
1
Auengploy Chailangka
1
Boondarika Sumana
1
Chalermkwan Somjai
1
Chaveewon Phunchaisri
1
Chiraphorn Sankonkit
1
Chuleeporn Saksangawong
.
next >
Subject
9
น้ำผลไม้
7
เทคโนโลยีการผลิตอาหาร
6
สารสกัดจากพืช
5
ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา
5
ไส้กรอก
4
นมเปรี้ยว
4
น้ำมันปาล์ม
4
ลำไย -- การอบแห้ง
4
เครื่องดื่ม
4
เทคโนโลยีสุญญากาศ
.
next >
Date issued
169
2500 - 2566
58
2004 - 2099