Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 191-200 of 228 (Search time: 0.012 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
Mar-2020การพัฒนาไมโครแคปซูลเก็บกักสารให้กลิ่นรสจากใบมะกรูดโดยวิธีโคอะเซอร์เวชันเชิงซ้อนผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.สุจินดา ศรีวัฒนะ; ศรัญญา เรืองสว่าง
May-2020Preparation and Properties of Carboxymethyl Films from Purple Rice FlourAsst. Prof. Dr. Suthaphat Kamthai; Assoc. Prof. Dr. Patcharin Raviyan; Asst. Prof. Dr. Srisuwan Naruenartwongsakul; Anong Jainan
Apr-2020การผลิตโปรตีนไฮโดรไลเซทจากจิ้งหรีดทองแดงลาย (Acheta domestica) สำหรับประยุกต์ในเครื่องดื่มสำเร็จรูปโปรตีนสูงผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร. สุทัศน์ สุระวัง; ธนาวุฒิ จิโน
Dec-2014Modification of Salt Using Spray Drying and Odor-Induced Saltiness EnhancementAsst. Prof. Dr. Sujinda Sriwattana; Prof. Dr. Witoon Prinyawiwatkul; Asst. Prof. Dr. Yuthana Phimolsiripol; Dr. Sorada Wanlapa; Napapan Chokumnoyporn
Dec-2014การผลิตต้มส้มไก่ตำรับหลวงพระบางจากเนื้อไก่ประดู่หางดำเชียงใหม่พร้อมบริโภคในบรรจุภัณฑ์อ่อนตัวด้วยกระบวนการทางความร้อนอภิรักษ์ เพียรมงคล; ผไทพิจิตร ดาลาวงศ์
Oct-2020Effect of Some Herb and Spice Extracts Against Pathogenic Bacteria in Minced Pork MeatAssoc. Prof. Dr. Tri Indrarini Wirjantoro; Assoc. Prof. Dr. Noppol Leksawasdi; Somhak Xainhiaxang
Mar-2021การพัฒนาผลิตภัณฑ์แคบหมูลดไขมันพร้อมรับประทานโดยใช้ไมโครเวฟสุญญากาศสุจินดา ศรีวัฒนะ; ปาริชาต เคร่งครัด
Nov-2020การผลิตสารระงับกลิ่นกายจากสารสกัดเปลือกมังคุด และสารคงความชุ่มชื้นจากคาร์บอกซีเมทิลไคโตซาน สำหรับครีมระงับกลิ่นกายยุทธนา พิมลศิริผล; นรีกานต์ ไชยวงค์
Jun-2020Effects of Chlorine Dioxide from Hydrochloric Acid Mixed with Sodium Chlorite and Ozone Prior to Sulfur Dioxide Fumigation on Color of Longan Fruit Pericarp BrowningThanachai Pankasemsuk; Kanda Whangchai; Wibul Changrue; Suttinee Likhittragulrung
Jan-2021การพัฒนาสูตรต้นแบบผลิตภัณฑ์เครื่องดื่มเจลให้พลังงานจากข้าวขาวดอกมะลิ 105 สำหรับนักกีฬาที่ออกกำลังกายเป็นเวลานานสุคันธา โอศิริพันธุ์; ณัฏฐ์ ธารพิเชฐ