Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-24 of 24 (Search time: 0.025 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2553การพัฒนาผลิตภัณฑ์เครื่องดื่มผงสำเร็ขรูปเสริมสารสกัดจากองุ่นแดง = Development of instant beverage fortified with red grape (Vitis vinifera L.) pomace extract / ฐาปกรณ์ บุญชูฐาปกรณ์ บุญชู
2553การปรับปรุงกลิ่นของสุรากลั่นจากสายน้ำผึ้ง = Aroma improvement of distillated spirit from tangerine cv. sai-nampeung / พูลเศรษฐ์ พรโสภณพูลเศรษฐ์ พรโสภณ
2553การเปรียบเทียบคุณภาพของชาใบบัวที่ทำแห้งโดยเครื่องอบแบบปั๊มความร้อนร่วมกับรังสีอัลตราไวโอเลตและเครื่องอินฟราเรดภายใต้สุญญากาศ = Quality comparison of pennywort tea dehydrated by Heat pump under ultra-violet and infrared vacuum dryer / จรรยา โท๊ะนาบุตรจรรยา โท๊ะนาบุตร
2553การใช้เศษของแข็งเลือทิ้งจากกระบวนการผลิตข้าวโพดหวานบรรจุกระป๋องเพื่อการผลิตเอทานอล อาร์-ฟีนิลแอซีติลคาร์บินอลและฟอสเฟตไอออน = Utilization of solid wastes obtained from canned sweet corn processing for production of ethanol, R-phenylacetylcarbinol and Phosphate Ions / วรายุทธ เนติกานต์วรายุทธ เนติกานต์