Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-14 of 14 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2551คุณภาพของมะเดื่อ (มะนอด) แช่อิ่มอบแห้งด้วยเครื่องอบแห้งแบบถาด = Quality of sugaring figs (Ma Nod) Dehydrated by Tray Dryer / สิรินทัศน์ เลี่ยมแหลมสิรินทัศน์ เลี่ยมแหลม
2551ผลของการลดอุณหภูมิแบบเฉียบพลันโดยวิธีผ่านอากาศเย็นต่อคุรภาพหลังการเก็บเกี่ยวของผลสตรอเบอรี่พันธุ์ 329 = Effect of forced-air precooling on postharvest quality of strawberry fruit cv. no.329 \ กรรณิการ์ ตันเส้ากรรณิการ์ ตันเส้า
2551สภาวะที่เหมาะสมในการลดอุณหภูมิฉียบพลันของบรอคโคลี่โดยใช้ระบบสุญญากาศ และสุญญากาศร่วมกับน้ำ = Optimal precooling conditions of Broccoli under vacuum and hydro-vacuum cooling system \ ปรัศนีย์ วังหล่อปรัศนีย์ วังหล่อ
2551นมผงเสริมบีตาแคโรทีนที่สกัดจากน้ำมันปาล์มดิบ = Fortification of milk power with beta-carotene extracted from crude palm oil / ตรีชฎา อุทัยดาตรีชฎา อุทัยดา