Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 59 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Oct-2020
Effect of Some Herb and Spice Extracts Against Pathogenic Bacteria in Minced Pork Meat
Assoc. Prof. Dr. Tri Indrarini Wirjantoro
;
Assoc. Prof. Dr. Noppol Leksawasdi
;
Somhak Xainhiaxang
Mar-2021
การพัฒนาผลิตภัณฑ์แคบหมูลดไขมันพร้อมรับประทานโดยใช้ไมโครเวฟสุญญากาศ
สุจินดา ศรีวัฒนะ
;
ปาริชาต เคร่งครัด
Nov-2020
การผลิตสารระงับกลิ่นกายจากสารสกัดเปลือกมังคุด และสารคงความชุ่มชื้นจากคาร์บอกซีเมทิลไคโตซาน สำหรับครีมระงับกลิ่นกาย
ยุทธนา พิมลศิริผล
;
นรีกานต์ ไชยวงค์
Jun-2020
Effects of Chlorine Dioxide from Hydrochloric Acid Mixed with Sodium Chlorite and Ozone Prior to Sulfur Dioxide Fumigation on Color of Longan Fruit Pericarp Browning
Thanachai Pankasemsuk
;
Kanda Whangchai
;
Wibul Changrue
;
Suttinee Likhittragulrung
Jan-2021
การพัฒนาสูตรต้นแบบผลิตภัณฑ์เครื่องดื่มเจลให้พลังงานจากข้าวขาวดอกมะลิ 105 สำหรับนักกีฬาที่ออกกำลังกายเป็นเวลานาน
สุคันธา โอศิริพันธุ์
;
ณัฏฐ์ ธารพิเชฐ
Jul-2022
Protein extraction from carbohydrate-digested rice and algae and the effects of amino acid mixtures on myotube differentiation
Sukhuntha Osiriphun
;
Thunnop Laokuldilok
;
Suthat Surawang
;
Sukan Braspaiboon
May-2020
การผลิตเครื่องดื่มชนิดไฮเปอร์โทรนิคจากข้าวและผลต่อปริมาณน้ำตาลและแลคเตทในเลือดของนักกีฬา
สุคันธา โอศิริพันธุ์
;
ธนะพัฒน์ รตะศรีสมบูรณ์
Sep-2022
การเพิ่มปริมาณสตาร์ชต้านทานการย่อยในแป้งมันเทศสีม่วง
ศรีสุวรรณ นฤนาทวงศ์สกุล
;
ธนณัฏฐ์ เสนาวงค์
Nov-2022
Artificial neural networks application on the prediction of vacuum cooling process in commercial scale and quality of ready-to-eat mixed fresh-cut lettuces
Pichaya Poonlarp
;
Danai Boonyakiat
;
Damorn Bundhurat
;
Warissara Wanakamol
Oct-2022
ผลของวิธีการแช่เยือกแข็ง การเติมไฮโดรคอลลอยด์ และวิธีละลายน้ำแข็งต่อคุณสมบัติทางกายภาพและเคมีของทาโกะยากิ
ธันยพร ศิริโวหาร
;
เกษวดี สุพระมิตร
Discover
Author
1
Absorn Wittayapraparat
1
Alorzude, Emmanuel
1
Anong Jainan
1
Anyairo, Chioma Stella
1
Auengploy Chailangka
1
Boondarika Sumana
1
Chalermkwan Somjai
1
Chaveewon Phunchaisri
1
Chiraphorn Sankonkit
1
Chuleeporn Saksangawong
.
next >
Subject
3
Yogurt
2
Extracts
2
Food -- Microbiology
2
High pressure (Science)
2
High pressure (Science) -- Physio...
2
High pressure chemistry
2
Lactobacillus acidophilus
2
Pressure
2
Yogurt industry
1
Adequate Intake
.
next >
Date issued
32
2020 - 2024
10
2010 - 2019
17
2004 - 2009