Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 31 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Mar-2020
การพัฒนาไมโครแคปซูลเก็บกักสารให้กลิ่นรสจากใบมะกรูดโดยวิธีโคอะเซอร์เวชันเชิงซ้อน
ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.สุจินดา ศรีวัฒนะ
;
ศรัญญา เรืองสว่าง
May-2020
Preparation and Properties of Carboxymethyl Films from Purple Rice Flour
Asst. Prof. Dr. Suthaphat Kamthai
;
Assoc. Prof. Dr. Patcharin Raviyan
;
Asst. Prof. Dr. Srisuwan Naruenartwongsakul
;
Anong Jainan
Apr-2020
การผลิตโปรตีนไฮโดรไลเซทจากจิ้งหรีดทองแดงลาย (Acheta domestica) สำหรับประยุกต์ในเครื่องดื่มสำเร็จรูปโปรตีนสูง
ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร. สุทัศน์ สุระวัง
;
ธนาวุฒิ จิโน
Oct-2020
Effect of Some Herb and Spice Extracts Against Pathogenic Bacteria in Minced Pork Meat
Assoc. Prof. Dr. Tri Indrarini Wirjantoro
;
Assoc. Prof. Dr. Noppol Leksawasdi
;
Somhak Xainhiaxang
Mar-2021
การพัฒนาผลิตภัณฑ์แคบหมูลดไขมันพร้อมรับประทานโดยใช้ไมโครเวฟสุญญากาศ
สุจินดา ศรีวัฒนะ
;
ปาริชาต เคร่งครัด
Nov-2020
การผลิตสารระงับกลิ่นกายจากสารสกัดเปลือกมังคุด และสารคงความชุ่มชื้นจากคาร์บอกซีเมทิลไคโตซาน สำหรับครีมระงับกลิ่นกาย
ยุทธนา พิมลศิริผล
;
นรีกานต์ ไชยวงค์
Jun-2020
Effects of Chlorine Dioxide from Hydrochloric Acid Mixed with Sodium Chlorite and Ozone Prior to Sulfur Dioxide Fumigation on Color of Longan Fruit Pericarp Browning
Thanachai Pankasemsuk
;
Kanda Whangchai
;
Wibul Changrue
;
Suttinee Likhittragulrung
Jan-2021
การพัฒนาสูตรต้นแบบผลิตภัณฑ์เครื่องดื่มเจลให้พลังงานจากข้าวขาวดอกมะลิ 105 สำหรับนักกีฬาที่ออกกำลังกายเป็นเวลานาน
สุคันธา โอศิริพันธุ์
;
ณัฏฐ์ ธารพิเชฐ
Jul-2022
Protein extraction from carbohydrate-digested rice and algae and the effects of amino acid mixtures on myotube differentiation
Sukhuntha Osiriphun
;
Thunnop Laokuldilok
;
Suthat Surawang
;
Sukan Braspaiboon
May-2020
การผลิตเครื่องดื่มชนิดไฮเปอร์โทรนิคจากข้าวและผลต่อปริมาณน้ำตาลและแลคเตทในเลือดของนักกีฬา
สุคันธา โอศิริพันธุ์
;
ธนะพัฒน์ รตะศรีสมบูรณ์
Discover
Author
1
Absorn Wittayapraparat
1
Alorzude, Emmanuel
1
Anong Jainan
1
Anyairo, Chioma Stella
1
Auengploy Chailangka
1
Chalermkwan Somjai
1
Jeerapong Rakprasoot
1
Olumide Oluwatoyosi Fashakin
1
Phachara Jindasereekul
1
Somhak Xainhiaxang
.
next >
Subject
1
Adequate Intake
1
Bacteria
1
Bioactive compounds
1
Choline
1
Commercial flour
1
Cricket Protein Fraction, Antioxi...
1
Dietary Reference Intake
1
Envelopment Analysis
1
freezing Technology
1
Ghana
.
next >
Date issued
10
2023
9
2022
4
2021
8
2020