Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Independent Study (IS)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2550
สภาวะการอบ ระยะความสุกที่เหมาะสมในการผลิต และอายุการเก็บรักษาผลหม่อนกึ่งแห้งพันธุ์เชียงใหม่ (Morus alba var. Chiang Mai) = Drying condition, optimal ripening stage in the production for semi-dried mulberry (Morus alba var. Chiang Mai) and its shelf life / ลัดดาวัลย์ ปาปิน
ลัดดาวัลย์ ปาปิน
2550
กระบวนการทำแห้งเซลลูโลสที่ผลิตจาก Acetobacteria xylinum โดยวิธีสุญญากาศและเยือกแข็งและการประยุกต์ = Vacuum and freeze drying processes for cellulose produced by Acetobacteria xylinum and its application / ศิริเพ็ญ สิริโรจนพุฒิ
ศิริเพ็ญ สิริโรจนพุฒิ
2550
คุณภาพทางกายภาพและเคมีของเครื่องดื่มบัวบกผงที่เตรียมโดยวิธีการทำแห้งแบบแช่เยือกแข็ง = Physicochemical qualities of instant freeze-dried pennywort powder / ธัญญรัตน์ ทวีนุต
ธัญญรัตน์ ทวีนุต
2550
ผลของสภวะการอบแห้ง ส่วนผสม และสายพันธุ์ต่อคุณภาพของละมุดแผ่น = Effects of drying conditions, ingredents and varieties on qualities of Sapodilla leathers / กิตติคุณ ตอพล
กิตติคุณ ตอพล
Discover
Author
1
กิตติคุณ ตอพล
1
ธัญญรัตน์ ทวีนุต
1
ลัดดาวัลย์ ปาปิน
1
ศิริเพ็ญ สิริโรจนพุฒิ
Subject
1
กล้วยน้ำว้า -- การหมัก
1
การสุก
1
การอบแห้ง
1
บัวบกผง
1
ผลไม้ -- การแปรรูป
1
ละมุด -- การอบแห้ง
1
ละมุดแผ่น
1
หม่อน -- การอบแห้ง
1
หม่อน -- การเก็บและรักษา
1
เซลลูโลส -- การอบแห้ง
.
next >