Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 81-90 of 113 (Search time: 0.013 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2551การพัฒนาผลิตภัณฑ์ซอสพริกผสมกล้วยน้ำว้า = Development of Chili sauce mixed Banana product / อัครเดช ใหม่นาอัครเดช ใหม่นา
2552การแยกและการคัดเลือกกล้าเชื้อโยเกิร์ตที่ทนต่อแบคทีริโอฟาจ = Isolation and screening of bacteriophage resistant Yoghurt starters / รัตติกาล คำมามุงรัตติกาล คำมามุง
2552การสกัดด้วยตัวละลาย และสมบัติของน้ำมันจากดักแด้ไหมอีรี่ = Solvent extraction and properties of oil from Pupa Eri-silk (Samia rincini) / ธนกิจ ถาหมีธนกิจ ถาหมี
2551การยืดอายุการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มจากพริกพันธุ์แม่ปิงในระยะยาวด้วยกระบวนการความดันสูงยิ่ง = Long term shelf life extension of Nam Prik Noom from Capsicum annuun L. var. Maeping using high pressure technique / อรรถนพ บุญญาคุณากรอรรถนพ บุญญาคุณากร
2550การศึกษาปริมาณวิตามินของน้ำฟักทองที่ผ่านการพาสเจอไรซ์และระหว่างการเก็บรักษา = A study about the vitamin contents in pumpkin juices after pasteurization and during storage / อัญญารัตน์ ปรียะธรรมอัญญารัตน์ ปรียะธรรม
2551อิทธิพลของตัวแปรในกระบวนการผลิตต่อสมบัติทางรีโอโลยีจุลชีววิทยา และทางประสาทสัมผัสของโพรเซสชีสผสมสมุนไพรชนิดสเปรด = The Influence of processing parameters on the rheological, microbiological and sensory properties of herb-added processed cheese spread / จรินทร์ทิพย์ กำดวงจรินทร์ทิพย์ กำดวง
2551การพัฒนาสูตรลูกอมลำไยชนิดเคี้ยว = Development of Longon chewy candy formulation / รวิวรรณ สันตารวิวรรณ สันตา
2554ซอร์ปชันไอโซเทอร์ม สมบัติทางเคมีกายภาพและอุณหภูมิกลาสทรานซิชันของน้ำมะม่วงมหาชนกผง = Sorption isotherm, physicochemical properties and glass transition temperature of mango juice powder cv. Mahajanaka / วัชรี เทพโยธินวัชรี เทพโยธิน
2548การพัฒนาสูตรเนยแข็งมอซซาเรลลากลิ่นรสสมุนไพร = Development of mozzarella cheese with herbal flavor / ดุสิดา วงศ์ไวศวรรณดุสิดา วงศ์ไวศยวรรณ
2549ปริมาณกรดเบนโซอิด กรดซอร์บิคและกรดซาลิไซลิคในน้ำผลไม้บรรจุปิดสนิทที่ผลิตในเขตจังหวัดเชียงใหม่ = Quantity of benzoic, sorbic and salicylic acids in hemetically sealed fruit juices produced in Chiang Mai / กรรณิการ์ วิศิษฏ์โชติอังกูรกรรณิการ์ วิศิษฏ์โชติอังกูร