Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2551ผลของสเตอริไลเซชันต่อคุณภาพของน้ำพริกหนุ่มจากพริกพันธุ์แม่ปิง = Effects of sterilization on qualities of Nam Prik Noom from Capsicum annuum L. var. Maeping / ภักดี ยืนยาวภักดี ยืนยาว
2551คุณภาพการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มจากพริกพันธุ์แม่ปิงที่ผ่านการพาสเจอไรซ์ = Shelf-life quality of pasteurized Nam Prik Noom from capsicum annum L. var. Maeping / ธัญรัตน์พร ประทีปกุลวงศ์ธัญรัตน์พร ประทีปกุลวงศ์
2554การยืดอายุการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มโดยการปรับกรดร่วมกับการเติมโซเดียมเบนโซเอต = Shelf life extension of Nam Prik Noom using acidification combined with sodium benzoate addition / พิทยาภรณ์ ตันติยากรพิทยาภรณ์ ตันติยากร
2549การยืดอายุการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มด้วยวิธีดัดแปลงบรรยากาศและกระบวนการความดันสูง = Shelf life extension of Nam Phrik Noom (Northern Thai Chili Paste) processed by modified atmosphere and high pressure techniques / รังษิมา พิบูลชัยสิทธิ์รังษิมา พิบูลชัยสิทธิ์
2551การยืดอายุการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มจากพริกพันธุ์แม่ปิงในระยะยาวด้วยกระบวนการความดันสูงยิ่ง = Long term shelf life extension of Nam Prik Noom from Capsicum annuun L. var. Maeping using high pressure technique / อรรถนพ บุญญาคุณากรอรรถนพ บุญญาคุณากร