Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Independent Study (IS)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 22 (Search time: 0.02 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2548
ผลของสารเคลือบผิวที่บริโภคได้ต่อคุณภาพของผลมะม่วงพันธุ์โชคอนันต์ระหว่างการเก็บรักษา = Effect of edible coatings on quality of mango fruit cv. Chok-Anan during storage / อนุธิดา ผายพันธ์
อนุธิดา ผายพันธ์
2547
ผลของกรดซิตริก กรดแอสคอร์บิค โซเดียมอิริทอร์เบต และแคลเซียมคลอไรด์ต่อสีของลำไยอบแห้งพันธุ์ดอ = Effect of Citric Acid, Ascorbic Acid, Sodium Erythorbate and Calcium Chloride on the colour of Dehydrated Longan (Daw cv.) / ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์
ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์
2551
ผลของสเตอริไลเซชันต่อคุณภาพของน้ำพริกหนุ่มจากพริกพันธุ์แม่ปิง = Effects of sterilization on qualities of Nam Prik Noom from Capsicum annuum L. var. Maeping / ภักดี ยืนยาว
ภักดี ยืนยาว
2546
แบบจำลองของวิสโคอิลาสติกในกล้วยกวน / กนกรัตน์ ศรีบุญเรือง
กนกรัตน์ ศรีบุญเรือง
2550
สภาวะการอบ ระยะความสุกที่เหมาะสมในการผลิต และอายุการเก็บรักษาผลหม่อนกึ่งแห้งพันธุ์เชียงใหม่ (Morus alba var. Chiang Mai) = Drying condition, optimal ripening stage in the production for semi-dried mulberry (Morus alba var. Chiang Mai) and its shelf life / ลัดดาวัลย์ ปาปิน
ลัดดาวัลย์ ปาปิน
2548
ผลการวิเคราะห์ทางกายภาพ เคมี และจุลินทรีย์ของเนื้อลำไยอบแห้งที่ผลิตในจังหวัดเชียงใหม่และลำพูน = Physico-chemical and microbial analysis of dried longan flesh in Chiang Mai and Lamphun provinces / สุรภา จีระสันติกุล
สุรภา จีระสันติกุล
2549
การเก็บรักษาหม่อนผลสดพันธุ์เชียงใหม่(Morus alba var. Chiangmai) = The storage of fresh mulberry (Morus alba var. Chiangmai) / ธิติพันธ์ จันทพิมพ์
ธิติพันธ์ จันทพิมพ์
2547
ผลของสารเจืออาหารและภาชนะบรรจุต่อการเปลี่ยนแปลงปริมาณน้ำตาลและสีของเนื้อลำไยอบแห้งพันธุ์ดอ = Effect of food additives and packaging materials on the alteration of sugar and colour of dehydrated longan (Daw ev.) / พงษ์ศักดิ์ แก้วจินดา
พงษ์ศักดิ์ แก้วจินดา
2551
คุณภาพการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มจากพริกพันธุ์แม่ปิงที่ผ่านการพาสเจอไรซ์ = Shelf-life quality of pasteurized Nam Prik Noom from capsicum annum L. var. Maeping / ธัญรัตน์พร ประทีปกุลวงศ์
ธัญรัตน์พร ประทีปกุลวงศ์
2551
การพัฒนาชาชงผสมลำไย พุทราจีนและใบหม่อน = Development of mixed infusion tea from longan, jujube and mulberry leaf / ศุภาพิชญ์ ขัดทา
ศุภาพิชญ์ ขัดทา
Discover
Author
1
กนกรัตน์ ศรีบุญเรือง
1
จารุพรรณ ปัญญาเทพ
1
จิติมาพร บัลลังค์แก้ว
1
ชญานี ขุนสวัสดิ์
1
ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์
1
ณัฐิกา จิตตวิตติ
1
ธัญนิชา ไร่นากิจ
1
ธัญรัตน์พร ประทีปกุลวงศ์
1
ธิติพันธ์ จันทพิมพ์
1
นภกานต์ แดงสุวรรณ
.
next >
Subject
6
ลำไย -- การเก็บและรักษา
5
น้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษา
5
ลำไย -- การอบแห้ง
3
น้ำพริก -- การเก็บและรักษา
3
ลำไย
3
ลำไย -- ลำพูน
3
ลำไย -- เชียงใหม่
3
อาหารไทย (ภาคเหนือ)
2
มะม่วง -- การเก็บและรักษา
2
มะม่วง -- พันธุ์โชคอนันต์
.
next >
Date issued
2
2554
1
2552
6
2551
1
2550
3
2549
5
2548
3
2547
1
2546