Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.023 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Antioxidant stability of noni fruit juices during processing and storage = ความคงตัวของสารต้านอนุมูลอิสระของน้ำลูกยอในระหว่างกระบวนการแปรรูปและการเก็บรักษา / Phanlop BoonputhPhanlop Boonputh
2007Viability of Lactobacillus acidophilus TISTR 450 in Pasteurized rice milks during refrigerated storage = การอยู่รอดของ Lactobacillus acidophilus TISTR 450 ในน้ำนมข้าวพาสเจอไรซ์ที่เก็บในสภาวะแช่เย็น / Kreuawan ThonglemKreuawan Thonglem
2006Qualities of fresh orange juice during storage at chilled temperature = คุณสมบัติของน้ำส้มคั้นสดระหว่างการเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำ / Kanyapat KritsawanKanyapat Kritsawan
2007Reduction of the D-Limonin content with hydrocolloids in ultra-high pressure treated lime juice = การลดความขมด้วยไฮโดรคอลลอยด์ในน้ำมะนาวที่ผ่านกระบวนการใช้ความดันสูง / Benjamas SangnarkBenjamas Sangnark
2007Microorganisms in Noni fru7it and Noni products = ชนิดและปริมาณของเชื้อจุลินทรีย์ที่พบในลูกยอและผลิตภัณฑ์จากลูกยอ / Orawan BoonretOrawan Boonret