Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-14 of 14 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Influences of humus from leonardite and beneficial microorganisms on contents of vitamin c, antioxidants and growth of chinese kale = อิทธิพลของฮิวมัสจากลีโอนาร์ไดท์และจุลินทรีย์ที่เป็นประโยชน์ต่อปริมาณวิตามินซี สารต้านอนุมูลอิสระและการเจริญเติบโตของคะน้าฮ่องกง / Fapailin ChaiwonFapailin Chaiwon
Jun-2020Utilization of Perilla (Perilla frutescens) meal in broiler and finishing swine feed for enhancing Omega-3 fatty acid in meatSanchai Jaturasitha; Montri Punyatong; Winai Yothinsirikul; Napatsorn Montha
Mar-2023Vitamin D enriched milk production from UV-B irradiated yeast supplementation in dairy cow dietSaowaluck Yammuen-Art; Tossapol Moonmanee; Chirawath Phatsara; Patipan Hnokaew
Dec-2020การคัดเลือกสายพันธุ์ข้าวไม่ไวต่อช่วงแสงและมีธาตุเหล็กในเมล็ดสูงในลูกผสมชั่วที่ 4 ถึงชั่วที่ 5 ระหว่างข้าวก่ำหอม มช. และข้าวปทุมธานี 1ศันสนีย์ จำจด; ชนากานต์ เทโบลต์ พรมอุทัย; ศิลป์ศุภา พูลละม้าย