Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.009 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2552กระบวนการที่เหมาะสมในการลดอุณหภูมิผัดกาดฮ่องเต้โดยใช้ระบบสุญญากาศ = Optimal vacuum cooling process of Pak Choi (Brassica chinensis) / วีนิล ชินนาพันธ์วีนิล ชินนาพันธ์
2551ผลของอุณหภูมิและการใช้น้ำมันทอดซ้ำต่อการดูดซับน้ำมัน เนื้อสัมผัสและสีของข้าวเกรียบกุ้งทอด = Effects of temperature and reuse of frying oil on oil uptake, texture and color of fried shrimp chips / ศรายุทธ์ สมประสงค์ศรายุทธ์ สมประสงค์
2551ผลของอุณหภูมิต่อการถ่ายทอดลักษณะดอกเพศผู้เป็นหมันในดาวเรือง = Effects of temperature on inheritance of male sterility in Marigold / ประทุมพร ขอดแก้วประทุมพร ขอดแก้ว
2551ผลกระทบของอุณหภูมิอากาศล้อมรอบต่อคุณลักษณะทางความร้อนของก๊าซแอลพีจีที่ไหลในท่อ = Effect of ambient air temperature on thermal characteristics of LPG Flow in tube / วรสิทธิ ศรีบุญวรสิทธิ ศรีบุญ
2554คุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของผักกาดหวานที่ผ่านการลดอุณหภูมิโดยใช้ระบบสุญญากาศ = Postharvest quality of vacuum cooled Cos lettuce / ฐิติพงศ์ ปัญญาคำฐิติพงศ์ ปัญญาคำ