Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 33 (Search time: 0.015 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2548ผลของอัตราการลดความชื้นและแรงกดต่อการบุบและแตกของผลลำไย = Effect of drying rate and compression force on longan indentation and cracking / ธีระ อัมระปาลธีระ อัมระปาล
2546การอบแห้งลำไยแบบคว้านเมล็ดออก = Drying of longan fruit without stone / ทัศวรรณ ปัญญาบุตรทัศวรรณ ปัญญาบุตร
2548การยับยั้งโพลีฟีนอลออกซิเดสในเนื้อลำไยอบแห้ง = Inhibition of polyphenol oxidase in oven-dried longan pulp / ณัฐกฤตา พงศ์สกุลณัฐกฤตา พงศ์สกุล
2551คุณภาพของเนื้อลำไยที่ผ่านการอบแห้งโดยใช้ไมโครเวฟร่วมกับลมร้อน = Quality of longan dehydrated by combined microwave and hot air drying / แดนชัย เครื่องเงินแดนชัย เครื่องเงิน
2541กระบวนการอบแห้งและการส่งออกลำไยอบแห้ง ของจังหวัดเชียงใหม่และจังหวัดลำพูน / วิไล เสือดีวิไล เสือดี
2547ผลของกรดซิตริก กรดแอสคอร์บิค โซเดียมอิริทอร์เบต และแคลเซียมคลอไรด์ต่อสีของลำไยอบแห้งพันธุ์ดอ = Effect of Citric Acid, Ascorbic Acid, Sodium Erythorbate and Calcium Chloride on the colour of Dehydrated Longan (Daw cv.) / ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์
2555การจัดการแปรรูปลำไยของเครือข่ายวิสาหกิจชุมชนบ้านสันป่าเหียงเพื่อให้ได้มาตรฐานอาหารและยา ตำบลมะเขือแจ้ อำเภอเมือง จังหวัดลำพูน = Longan processing management of Ban San Pa Hiang community enterprises network for achieving Thai food and drug administration standards, Makhueajae Sub-district, Mueang District, Lamphun Province / พัทธ์ธีรา ศรีสวรรยาพัทธ์ธีรา ศรีสวรรยา
2548ผลการวิเคราะห์ทางกายภาพ เคมี และจุลินทรีย์ของเนื้อลำไยอบแห้งที่ผลิตในจังหวัดเชียงใหม่และลำพูน = Physico-chemical and microbial analysis of dried longan flesh in Chiang Mai and Lamphun provinces / สุรภา จีระสันติกุลสุรภา จีระสันติกุล
2547ผลของสารเจืออาหารและภาชนะบรรจุต่อการเปลี่ยนแปลงปริมาณน้ำตาลและสีของเนื้อลำไยอบแห้งพันธุ์ดอ = Effect of food additives and packaging materials on the alteration of sugar and colour of dehydrated longan (Daw ev.) / พงษ์ศักดิ์ แก้วจินดาพงษ์ศักดิ์ แก้วจินดา
2548การสำรวจกระบวนการผลิตเนื้อลำไยอบแห้งในจังหวัดเชียงใหม่และลำพูน = Survey of the drying longan flesh in Chiang Mai and Lamphun provinces / จิติมาพร บัลลังค์แก้วจิติมาพร บัลลังค์แก้ว