Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRI: Independent Study (IS)
AGRI: Theses
AGRO: Independent Study (IS)
AGRO: Theses
ARC: Independent Study (IS)
ARC: Theses
BMEI: Independent Study (IS)
BMEI: Theses
CAMT: Independent Study (IS)
CAMT: Theses
ENG: Independent Study (IS)
ENG: Theses
GRAD-Sciences and Technology: Independent Study (IS)
GRAD-Sciences and Technology: Theses
ICDI: Independent Study (IS)
ICDI: Theses
MARITIME: Independent Study (IS)
MARITIME: Theses
SCIENCE: Independent Study (IS)
SCIENCE: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 22 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2544
การผลิตไคติเนสของเชื้อราที่ทนอุณหภูมิสูง โดยวิธีการหมักในสภาพอาหารแข็ง / กิ่งจันทน์ จูมพลหล้า
กิ่งจันทน์ จูมพลหล้า
2523
การศึกษาการผลิตน้ำส้มสายชูจากน้ำมะพร้าว โดยวิธีหมักแบบเร็ว = Study of vinegar production from coconut water by quick fermentation process / จิตตพงษ์ โรจนสารัมภกิจ
จิตตพงษ์ โรจนสารัมภกิจ
2545
การเปรียบเทียบกระบวนการหมักแบบ SHF และ SSFเพื่อการผลิตเอทานอลเชื้อเพลิงจากแป้งมันสำปะหลังโดยเชื้อ Asper Gillus niger และ Saccharomyces cerevisae / รัฐพงศ์ ปกแก้ว
รัฐพงศ์ ปกแก้ว
2544
การผลิตรงควัตถุสีแดงจากรากยอป่าโดยการเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อและกระบวนการหมัก / วรวิทย์ ประหารริปูราบ
วรวิทย์ ประหารริปูราบ
2532
การศึกษาขบวนการหมักเต้าหู้ยี้โดยใช้เชื้อ Aspergillus oryzae และ Mucor hiemalis / เลิศลักษณ์ เสถียรรัตน์
เลิศลักษณ์ เสถียรรัตน์
2543
การผลิตไคติเนสจากเชื้อราด้วยวิธีการหมักในสภาพของแข็ง โดยใช้เปลือกกุ้งและข้าวโพดหมัก / นพกาญจน์ รัตนกิจ
นพกาญจน์ รัตนกิจ
2547
การออกแบบกระบวนการหมักไวน์ข้าวเพื่อเป็นวัตถุดิบในการผลิตมิริน = Process design for the fermentation of rice wine as a raw material in Mirin production / สิริลักษณ์ อัตระผดุง
สิริลักษณ์ อัตระผดุง
2545
การผลิตไคติเนสจากแบคทีเรียโดยการหมักบนอาหารแข็งเปลือกกุ้ง / มธุรส ชัยหาญ
มธุรส ชัยหาญ
2553
การพัฒนาวิธีการที่เหมาะสมสำหรับการหาปริมาณอินดิโกในครามหมัก = Development of appropriate method for determination of indigo content in fermented indigo / พัชนีย์ ด้วงนิล
พัชนีย์ ด้วงนิล
Aug-2557
การผลิตน้ำส้มสายชูหมักจากผลลำไยอบแห้งทั้งเปลือก
สกุณณี บวรสมบัติ
;
สิทธิสิน บวรสมบัติ
;
ธารินี กล่าวปิยะภมรกุล
Discover
Author
1
กิ่งจันทน์ จูมพลหล้า
1
จิตตพงษ์ โรจนสารัมภกิจ
1
จิรวัฒน์ ชาลีวรรณ
1
ณรงค์ วงษ์พานิช
1
ทัศนีย์ สีดาเพ็ง
1
ธารินี กล่าวปิยะภมรกุล
1
ธิตินาท ศรีบ้าน
1
นงลักษณ์ สายเทพ
1
นพกาญจน์ รัตนกิจ
1
นันทวัน สังข์ทอง
.
next >
Subject
4
เชื้อรา
3
ไคติเนส -- การผลิต
2
ก๊าซชีวภาพ
2
ก๊าซชีวภาพ -- การผลิต
2
มันสำปะหลัง
2
ยีสต์
2
ลำไย
2
แบคทีเรีย
1
การเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อ
1
ก๊าซสังเคราะห์
.
next >
Date issued
4
2550 - 2557
11
2540 - 2549
3
2530 - 2539
4
2523 - 2529