Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRI: Independent Study (IS)
AGRI: Theses
AGRO: Independent Study (IS)
AGRO: Theses
ARC: Independent Study (IS)
ARC: Theses
BMEI: Independent Study (IS)
BMEI: Theses
CAMT: Independent Study (IS)
CAMT: Theses
ENG: Independent Study (IS)
ENG: Theses
GRAD-Sciences and Technology: Independent Study (IS)
GRAD-Sciences and Technology: Theses
ICDI: Independent Study (IS)
ICDI: Theses
MARITIME: Independent Study (IS)
MARITIME: Theses
SCIENCE: Independent Study (IS)
SCIENCE: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-8 of 8 (Search time: 0.017 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2548
การแยกและการคัดเลือกแบคทีเรียกำจัดฟอสเฟตจากกากตะกอน = Isolation and selection of phosphate removing bacteria from sludge / ยุวกูล วิเศษคุณ
ยุวกูล วิเศษคุณ
2548
ผลยับยั้งของสารต้าน Penicillium digitatum จากแบคทีเรียที่ใช้ไคติน = Inhibitory effect of anti-penicillium digitatum substances from chitin assimilating bacteria / พันธ์ทิพย์ โอฬารรัตน์มณี
พันธ์ทิพย์ โอฬารรัตน์มณี
2548
ผลร่วมกันของโซเดียมแลกเทตโซเดียมคลอไรด์และสภาวะกรด - เบสที่มีต่อการเจริญของ Salmonella spp. ณ อุณหภูมิ 25 องศาเซลเซียส = Combined effects of sodium lactate, sodium chloride and pH on the growth of Salmonella spp. at 25ํc / อรภิยา สาตแฟง
รชนิศ ศรีวิชัย
2548
ผลร่วมกันของโซเดียมแลกเทตโซเดียมคลอไรด์และสภาวะกรด - เบสที่มีต่อการเจริญของ Salmonella spp. ณ อุณหภูมิ 35 องศาเซลเซียส = Combined effects of sodium lactate, sodium chloride and pH on the growth of Salmonella spp. at 35ํc / อรภิยา สาตแฟง
อรภิยา สาตแฟง
2548
ปริมาณและกิจกรรมของซิลิเกตแบคทีเรียสายพันธุ์พื้นเมืองในดินและการตอบสนองของสตรอเบอรี่ต่อการใส่หัวเชื้อซิลิเกตแบคทีเรียที่มีการผลิตเป็นการค้า ณ อำเภอสะเมิง จังหวัดเชียงใหม่ = Population and activity of native silicate bacteria in soil and response of strawberry to commercial silicate bacterial inoculation at Samoeng district Chiangmai province / ศิณีนาถ กานตารัมภ์
ศิณีนาถ กานตารัมภ์
2548
ระยะเวลาการเกิดโรคกรีนนิ่ง และชนิดของต้นตอส้มที่มีความทนทานต่อโรคกรีนนิ่ง และทริสเตซ่า = Duration of greening appearance and types of citrus rootstocks tolerating to greening and tristeza diseases / พุทธรักษ์ ชมนันติ
พุทธรักษ์ ชมนันติ
2548
การวินิจฉัยและตรวจสอบเชื้อ Candidatus Liberobacter spp. ที่เป็นสาเหตุของการเกิดโรคฮวงลองบิงของส้ม = Diagnosis and detection of Candidatus liberobactor spp. causing citrus huanglongbing disease / อรอุมา เรืองวงษ์
อรอุมา เรืองวงษ์
2548
การคัดเลือกเชื้อแบคทีเรียจากผิวของผลสตรอเบอรี่ มะม่วง และส้มเพื่อควบคุมโรคแอนแทรคโนสที่เกิดจากเชื้อ Colletotrichum spp. โดยชีววิธี = Selection of epiphytic bacteria from strawberry, mongo and citrus for biological control of anthracnose disease caused by Colletotrichum spp. / ธนวันต์ กันทา
ธนวันต์ กันทา
Discover
Author
1
ธนวันต์ กันทา
1
พันธ์ทิพย์ โอฬารรัตน์มณี
1
พุทธรักษ์ ชมนันติ
1
ยุวกูล วิเศษคุณ
1
รชนิศ ศรีวิชัย
1
ศิณีนาถ กานตารัมภ์
1
อรภิยา สาตแฟง
1
อรอุมา เรืองวงษ์
Subject
3
ส้ม -- โรคและศัตรูพืช
2
ซาลโมเนลลา
2
โซเดียมแลกเทต
1
กากตะกอนน้ำเสีย
1
ดุลกรด-ด่าง
1
ธาตุอาหารพืช
1
น้ำเสีย -- การบำบัด -- การกำจัดฟอ...
1
ผลไม้ -- โรคและศัตรูพืช
1
ฟอสเฟต
1
สตรอเบอรี่ -- การปลูก
.
next >