Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/37546
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนวลศรี รักอริยะธรรมen_US
dc.date.accessioned2014-12-09T04:52:09Z-
dc.date.available2014-12-09T04:52:09Z-
dc.date.issued2543en_US
dc.identifier.govdocส.ร. 547.71 น177กพen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1471817en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/37546-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherกรุงเทพฯ : สำนักงานกองทุนสนับสนุนการวิจัย, 2543en_US
dc.subjectน้ำมันหอมระเหยen_US
dc.subjectมัสตาร์ดen_US
dc.subjectมหาวิทยาลัยเชียงใหม่ -- วิจัยen_US
dc.subjectคณะวิทยาศาสตร์ -- วิจัยen_US
dc.subjectงานวิจัยคณะวิทยาศาสตร์en_US
dc.titleการเพิ่มคุณค่าวัสดุที่เหลือจากการผลิตน้ำมันหอมระเหยมัสตาร์ด : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ โครงการย่อยที่ 1 = The value added by-products from Mustard essential oil plant sub-project / นวลศรี รักอริยะธรรมen_US
dc.typeResearchen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Technical Reports

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.