Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/37521
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุกัญญา วงศ์พรชัยen_US
dc.date.accessioned2014-12-09T04:52:06Z-
dc.date.available2014-12-09T04:52:06Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocส.ร. 543.0896 ส4111คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1372246en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/37521-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherกรุงเทพฯ : สำนักงานกองทุนสนับสนุนการวิจัย, 2547en_US
dc.subjectมหาวิทยาลัยเชียงใหม่ -- วิจัยen_US
dc.subjectคณะวิทยาศาสตร์ -- วิจัยen_US
dc.subjectสารหอมระเหยen_US
dc.subjectข้าว -- การวิเคราะห์en_US
dc.subjectข้าว -- พันธุ์หอมมะลิen_US
dc.subjectงานวิจัยคณะวิทยาศาสตร์en_US
dc.titleโครงการ การพัฒนาวิธีการตรวจวัดปริมาณสารหอมในข้าว : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ = Development of methods for quantification of an aroma compound in rice / สุกัญญา วงศ์พรชัย ... [และคนอื่นๆ]en_US
dc.typeResearchen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Technical Reports

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.