Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/35846
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPapaspong Jongchansittoeen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T06:29:18Z-
dc.date.available2014-09-19T06:29:18Z-
dc.date.issued2011en_US
dc.identifier.govdocTh 664.001579 P213Cen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1506297en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/35846-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University and Freie Universitat Berlin, 2011en_US
dc.subjectFood -- Microbiologyen_US
dc.titleCross sectional study on the microbiological quality of Thai Northern sausage in Chiang Mai,Thailand = การศึกษาแบบตัดขวางของคุณภาพทางจุลินทรีย์ของไส้อั่ว ในเขตจ้งหวัดเชียงใหม่ ประเทศไทย / Papaspong Jongchansittoeen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:VET: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.