Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/35831
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPham Thi Thu Hienen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T06:29:06Z-
dc.date.available2014-09-19T06:29:06Z-
dc.date.issued2009en_US
dc.identifier.govdocTh 579.344 P534Men_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1470451en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/35831-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University Freie Universitat Berlin, 2009en_US
dc.subjectMicrobial contaminationen_US
dc.subjectSalmonellosisen_US
dc.titleMicrobiological contamination of fresh minced pork from the retail market in Hanoi, Vietnam = การปนเปื้อนของเชื้อจุลทรีย์ในเนื้อหมูบดสดที่ตลาดค้าปลีกในกรุงฮานอย ประเทศเวียดนาม / Pham Thi Thu Hienen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:VET: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.