Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/35813
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKamalika Harshini Ubeyratne Janrabelgeen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T06:28:53Z-
dc.date.available2014-09-19T06:28:53Z-
dc.date.issued2007en_US
dc.identifier.govdocTh 664.001579 K15Men_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1419765en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/35813-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University Freie Universitat Berlin, 2007en_US
dc.subjectFood -- Microbiologyen_US
dc.subjectFood -- Microbiology -- Testingen_US
dc.subjectShrimpsen_US
dc.titleMicrobiological quality of marketed Penaeus monodon shrimps in North Western province, Sri Lanka = คุณภาพทางจุลชีววิทยาของกุ้งกุลาดำที่จำหน่ายในจังหวัดตะวันตกเฉียงเหนือ ศรีลังกา / Kamalika Harshini Ubeyratne Janrabelgeen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:VET: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.