Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/35060
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุกรีย์ โพธิสาราช | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:57:20Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:57:20Z | - |
dc.date.issued | 2554 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 579.33 ส166ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1508025 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/35060 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 | en_US |
dc.subject | แบคทีเรีย | en_US |
dc.subject | เซลลูโลส -- การผลิต | en_US |
dc.subject | เต้าหู้ | en_US |
dc.title | การหาสภาวะที่เหมาะสมสำหรับการผลิตเซลลูโลสของแบตทีเรียจาก Acetobacter xylinum Agr 60 เพาะเลี้ยงในเวย์เต้าหู้ = Optimization of bacterial cellulose production from Acetobacter xylinum Agr 60 cultured in Tofu whey / สุกรีย์ โพธิสาราช | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol20454sp_tpg.pdf | 1.48 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20454sp_abs.pdf | 641.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biol20454sp_con.pdf | 1.24 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20454sp_ch1.pdf | 363.58 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20454sp_ch2.pdf | 4.58 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20454sp_ch3.pdf | 1.96 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20454sp_ch4.pdf | 6.54 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20454sp_ch5.pdf | 2.44 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20454sp_ch6.pdf | 643.97 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20454sp_bib.pdf | 1.28 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20454sp_app.pdf | 12.74 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.