Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34984
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ณรงค์ศักดิ์ สารใจ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:54:13Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:54:13Z | - |
dc.date.issued | 2553 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 581.634 ณ172ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1504636 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34984 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 | en_US |
dc.subject | สารสกัดจากพืช | en_US |
dc.subject | พืชสมุนไพร | en_US |
dc.subject | สมุนไพร | en_US |
dc.subject | แบคทีเรีย -- การเจริญเติบโต | en_US |
dc.title | ผลของสารสกัดจากพืชสมุนไพรบางชนิดต่อการเติบโตของแบคทีเรียก่อโรค = Effects of some medicinal plant extracts on growth of pathogenic bacteria / ณรงค์ศักดิ์ สารใจ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol0853ns_tpg.pdf | 601.61 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0853ns_abs.pdf | 493.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biol0853ns_con.pdf | 496.02 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0853ns_ch1.pdf | 477.89 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0853ns_ch2.pdf | 2 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0853ns_ch3.pdf | 567.22 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0853ns_ch4.pdf | 1.58 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0853ns_ch5.pdf | 561.96 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0853ns_ch6.pdf | 503.45 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0853ns_bib.pdf | 560.41 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0853ns_app.pdf | 666.19 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.