Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34934
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNont Thitilertdechaen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:53:33Z-
dc.date.available2014-09-19T04:53:33Z-
dc.date.issued2010en_US
dc.identifier.govdocTh 612.0151 N841Een_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1493903en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34934-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2010en_US
dc.subjectPhenolic compoundsen_US
dc.subjectPhenol oxidaseen_US
dc.subjectExtractsen_US
dc.subjectRambutanen_US
dc.titleExtraction, isolation, purification, and structural identification of phenolic compounds from rambutan = การสกัด การแยก การทำบริสุทธิ์ และการพิสูจน์เอกลักษณ์ทางโครงสร้างของสารประประกอบฟีนอลจากเงาะ / Nont Thitilertdechaen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.