Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34909
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพัชนีย์ ด้วงนิลen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:53:15Z-
dc.date.available2014-09-19T04:53:15Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 667.26 พ112กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1491492en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34909-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectครามen_US
dc.subjectการหมักen_US
dc.titleการพัฒนาวิธีการที่เหมาะสมสำหรับการหาปริมาณอินดิโกในครามหมัก = Development of appropriate method for determination of indigo content in fermented indigo / พัชนีย์ ด้วงนิลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.