Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34850
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKanokwan Kulprachakarnen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:52:34Z-
dc.date.available2014-09-19T04:52:34Z-
dc.date.issued2010en_US
dc.identifier.govdocTh 572 K16Fen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1487869en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34850-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : The Graduate School, Chiang Mai University, 2010en_US
dc.subjectEpigallocatechin 3-gallateen_US
dc.subjectBiochemistryen_US
dc.subjectFree-radicals (Chemistry)en_US
dc.titleFree-radical scavenging and Iron-chelating properties of Crude Extract and Epigallocatechin 3-gallate of Green Tea in Iron-loaded Cultured Hepatocytes = คุณสมบัติในการทำลายอนุมูลอิสระและจับธาตุเหล็กของสารสกัดหยาบและสารอิพิแกลโลคะเทชิน 3-แกลเลต ของชาเขียวในเซลล์ตับเพาะเลี้ยงที่มีภาวะเหล็กเกิน / Kanokwan Kulprachakarnen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.