Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34846
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSamuch Taweekasemsombuten_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:52:32Z-
dc.date.available2014-09-19T04:52:32Z-
dc.date.issued2010en_US
dc.identifier.govdocTh 660.62 S193Pen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1486131en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34846-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2010en_US
dc.subjectMonacolins -- Purificationen_US
dc.subjectRice -- Biotechnologyen_US
dc.subjectFungi -- Biotechnologyen_US
dc.titlePurification and identification of monacolins from red yeast rice prepared from glutinous rice by solid-state fermentation with Monascus purpureus CMU001 = การทำบริสุทธิ์และการหาเอกลักษณ์ของโมนาโคลินในข้าวหมักแดงที่เตรียมได้จากการหมักข้าวเหนียวแบบสภาวะอาหารแข็งด้วย Monascus purpureus CMU001 / Samuch Taweekasemsombuten_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.