Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34802
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorขนิษฐา คงยอดen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:52:04Z-
dc.date.available2014-09-19T04:52:04Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 579.3 ข153ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1480152en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34802-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectสาหร่ายเกลียวทองen_US
dc.subjectแบคทีเรียen_US
dc.subjectสารสกัดจากพืชen_US
dc.subjectสารต้านแบคทีเรียen_US
dc.titleผลการต้านแบคทีเรียและอนุมูลอิสระของสาหร่ายเกลียวทอง = Anti-Bacterial and anti-free radical effects of spirulina platensis extracts / ขนิษฐา คงยอดen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.