Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34722
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPongpakorn Kaewpraserten_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:51:09Z-
dc.date.available2014-09-19T04:51:09Z-
dc.date.issued2009en_US
dc.identifier.govdocTh 660.6 P796Pen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1473474en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34722-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2009en_US
dc.subjectBiotechnologyen_US
dc.subjectSaccharomycesen_US
dc.titleProduction of kefir liked product from mix cultures of saccharomyces cerevisiae, streptococcus cremoris and streptococcus lactis = การผลิตผลิตภัณฑ์คล้ายคีเฟอร์จากเชื้อผสมของแซคคาโรมัยซีส เซเรวิสิอีม, สเตร็ปโตคอคคัส ครีโมริส กับ สเตร็ปโตคอคคัส แลคติส / Pongpakorn Kaewpraserten_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.